شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

کرملین: هیچ رابطه دوجانبه‌ای با آمریکا نداریم

سخنگوی کاخ کرملین با بیان اینکه در حال حاضر هیچ رابطه متقابلی بین روسیه و آمریکا برقرار نیست، گفت که در غرب فضای تنفر نسبت به هر چیز روس وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 26
کد خبر: ۲۵۱۶۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری فدراسیون روسیه امروز (جمعه) گفت: «در حال حاضر هیچ رابطه دوجانبه‌ای بین روسیه و آمریکا وجود ندارد».


پسکوف طی نشست خبری در کرملین توضیح داد: «تلاش برای رساندن دیدگاه روسیه به غرب، در حالی که فضای تنفر نسبت به هر چیز روسی وجود دارد، بیهوده است و زمان می‌برد».


به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی درباره اعتراض هنرمند روس مقابل سفارتخانه آمریکا در مسکو اظهار داشت: «تمام کارهای او مشکلی نداشتند و موضع مدنی خود را بیان کرد».

سخنگوی کرملین در این‌باره اضافه کرد: «سفارت آمریکا در روسیه نیز درمورد رویدادی برای حمایت از هنرمندان روسی در نزدیکی ساختمان خود در مسکو اظهار نظری نکرده است».

طبق این گزارش، پسکوف در بخش دیگری از صحبت‌هایش «ویکتور اوربان» را یک «یاغی اروپایی» توصیف و تأیید کرد که سفر او به مسکو با هدف شفاف‌سازی موضع روسیه در قبال اوکراین است.

وی همچنین افزود: «ما باید آماده باشیم که غرب به حذف روسیه از منابع چندرسانه‌ای و ارتباطی خود ادامه دهد و باید به دنبال فرصت‌های جدید باشیم»./ فارس

ارسال نظر